zondag 29 maart 2009

Verzinkerij Meerveldhoven B.V.


De Run 5118a, 5503LV Veldhoven

Telefoon: 040-2536622

Fax: 040-2538215





Verzinkerij Meerveldhoven B.V. is specialist in oppervlaktebehandeling en is uniek door het aanbieden van een compleet dienstenpakket. Dit pakket bestaat uit een klantgerichte orderintake, de voorbehandeling van het staal, het verzinken en het poedercoaten. Indien gewenst kunnen onderdelen worden geassembleerd en verpakt. Transport van de kant-en-klare producten behoort ook tot de mogelijkheden.


Verzinkerij Meerveldhoven B.V. heeft 60 jaar kennis en ervaring binnen de branche van corrosiepreventie. Dit komt tot uitdrukking in het deskundige personeel, de apparatuur en de methoden en de gebruikte technieken. Zowel grote producten als series van kleinere producten kunnen worden behandeld.


Het bedrijfsproces bij Verzinkerij Meerveldhoven B.V. is op een milieuvriendelijke wijze ingericht. Er wordt gewerkt volgens de actuele milieunormen. Ook het verzinken zelf spaart het milieu. Verzinken voorkomt immers vroegtijdige roestvorming. Dat beperkt milieubelastende onderhoudswerkzaamheden.Bovenal is Verzinkerij Meerveldhoven B.V. er voor u. Dit blijkt uit een uitgebreid en vast bestand van tevreden opdrachtgevers.

Geen opmerkingen: