zondag 1 november 2009

Galva Power Antwerpen

Galva Power Antwerpen
Toekomstlaan 18
B-2900 Schoten
Tel. : 03/647 02 55
Fax : 03/647 18 31
E-mail :
cderdelinckx@galvapower.com (plant manager)
SVanbakel@galvapower.com (client consultant)
www.galvapower.com

Galva Power is dé toonaangevende service provider voor oppervlaktebehandeling in de Benelux. Een uniek netwerk van divisies, topkwaliteit merken (DUROZINQ®, COLORZINQ®, MICROZINQ®) en de meest volledige diensten beschikbaar in de industrie gekoppeld aan een continue streven naar innovatie; altijd dichtbij ter beschikking om uw noden voor bescherming en design op staal te beantwoorden.

Galva Power is een familiebedrijf dat gekenmerkt wordt door een dynamische en ondernemende geest op basis van traditionele waarden van het gezin. Wij streven naar het leveren van topkwaliteit op vlak van dienstverlening, persoonlijk contact tussen ondernemer en management zowel in het bedrijfsleven als bij menselijke contacten.

De persoonlijke investering van elk van onze medewerkers in uw succes, is een realiteit van elke dag. Galva Power is ook een familie van bedrijven verenigd door sterke banden, een hechte groep die al haar middelen ter beschikking stelt.

Galva Power, met 8 divisies verspreid over België en Nederland, specialiseert zich in het thermisch verzinken en duplex deklagen.
Jaarlijks behandelt Galva Power, met 600 gemotiveerde medewerkers, meer dan 150.000 ton staal.

Via een continue verbetering en ontwikkeling van onze producten en diensten, geïdentificeerd door eigen merken, tracht het netwerk van onze divisies een totaaloplossing te bieden voor uw individuele noden. 

Galva Power is de enige groep in Europa die een complete waaier van geïntegreerde diensten kan aanbieden op vlak van oppervlaktebehandeling.
Onze merken DUROZINQ®, COLORZINQ® en MICROZINQ® vormen een systeem van volledig gestandardiseerde en innovatieve producten en processen. Samen met de uitzonderlijke afmetingen van onze zinkbaden, maken zij ons aanbod uniek.

Geen opmerkingen: